theeesiiims3

Alla inlägg under mars 2012

Av Lowolf ♥ - 9 mars 2012 21:26

Jag lovade ju att skriva om den nya expansionen, har fortfarande inte hunnit spela så mycket men jag tog lite bilder i alla fall.


Karaoke

  

Som ni kanske vet kan simmarna nu sjunga karaoke. Sök bara upp en karaokebar tillsammans med en kompis och rocka loss! Hihi.

 

Nu kan man också, som man dessutom kunde i Sims 2, fota sig själv i små "fotoboxar"! Du kan antingen fota din sim ensam eller tillsammans med en annan person. Välj mellan att ta larviga, romantiska eller normala foton!

  

En tom arena... Undrar vem som står på scenen när bänkarna är fullsatta?

         

De nya kvinnohåren. Några av dem var väl ändå rätt snygga, eller vad tycker du?


Som sagt har jag inte spelat särskilt mycket än, och har därför inte hunnit utforska eller tagit så mycket bilder. Men jag har hört att den nya "varelsen" ska vara anden i flaskan! Du kan dessutom vara akrobat, trollkarl, sångare och eldjonglör. De nya sociala funktionerna fungerar rätt bra de också. Du kan dela dina simmars framgångar med dina kompisar!

Det finns också en ny stad, hann aldrig ta en bild av den och har glömt bort vad den hette. Men den är i alla fall full med möjligheter för din sim!

Av Lowolf ♥ - 8 mars 2012 17:38

Jag är ledsen för mitt oaktiva bloggande, det märks att jag får färre och färre besökare med tiden. Så snart jag samlat lite kraft tänkte jag börja blogga på riktigt, men tills dess får ni nog nöja er med detta. Har inte heller haft tid att engagera mig i att försöka att öka min bloggtrafik, men det kommer, det kommer.


Men det är inte det jag tänkte skriva om nu.

8 Mars... Vad kan det betyda tro? Jo, det är idag The Sims 3 Showtime kom ut! Jag struntade i att förhandsboka denna gång eftersom att jag ville vara säker på att jag kunde få spelet exakt den dagen det kom ut, den enda sidan jag egentligen litar på är cdon.com. Men jag gillar mer känslan av att köpa det i butik. Har inte tagit mig ut för att köpa det ännu, är dock ganska säker på att jag kommer att göra det inom några minuter. Kanske, kanske, kommer jag att skriva ett inlägg om den nya expansionen ikväll, men förmodligen gör jag det imorgon. Måste ju hinna testa lite först! ;)

Av Lowolf ♥ - 4 mars 2012 20:00

Jag har väldigt mycket glitch på mitt simsspel, usch vad jag hatar det. Mina nyfödda bebisar ser ut som monster och mina simmar duschar med byxor på. Idag hittade jag ännu en glitch, lite lustigare än dem flesta. Det var när jag använde testingcheatsenabled true för att ändra en valp i skapa en sim. Då jag valde en annan ras såg det ut såhär, haha.

 

 

(Kolla ögonen)

Varför? Förmodligen för att dessa var raserna för vuxna hundar och denna lilla hund var alltså en valp.


Undvika glitch kan du göra genom att låta bli att ladda ner innehåll till ditt spel och hålla dig borta från vissa fuskkoder. Personligen kan jag stå ut med lite knäppa syner, men det är uppriktigt sagt ganska jobbigt.

Tidigare månad - Senare månad

Sök i bloggen

Översätt/Translate

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg hittills?
 Den är toppen!
 Bra, den blir väl ännu bättre sen :)
 Ganska bra!
 Sådär...
 Rätt trist. Men jag antar att den blir bättre.
 Dålig
 Hemsk. >8D

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012
>>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards